Ta betalt med kort på Android och iPhone

För dig som driver företag men inte har en butik är det kostsamt och ganska bökigt att skaffa betalterminaler. Det finns visserligen bärbara sådana men visst är det smidigare att ta betalt med något man alltid har med sig – sin smartphone.

Ta betalt med iPhone eller Android

Svenska iZettle har vuxit starkt de senaste åren och mycket tack vare att de förenklat enormt för den som ska ta betalt. Du kan vara igång på 5 minuter.

Det är en bra lösning för både den som tar betalt ofta och mer sällan. Det finns inga fasta kostnader eller bindningstider. Man betalar bara när man tar betalt, vilket gör att kostnaden alltid täcks med en intäkt. Priset varierar från 2,75% till 1,5% av köpessumman.

iZettle stödjer följande kort:

  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Diners
  • JCB

Även du som privatperson kan ta betalt med kort

OBS! Du kan ansluta dig till iZettle även som privatperson! Nästa gång du säljer något på Blocket kan du säga ”Vill du betala med kort?”. Kravet för privatpersoner är att man ska vara över 18 år, vara folkbokförd i Sverige och inneha ett Facebook-konto.

Läs mer om iZettle

Lämna ett svar